Wie wij zijn

wij zijn pyramid4

Hét allround ontwerp- en reclamebureau voor iedereen. Laagdrempelig en open is de manier waarop wij graag met u samenwerken. Volle aandacht tot in de kleine puntjes. Voor ons maakt het niet uit of het een kleine of grote opdracht is. Het gaat ons om het resultaat.

Wij willen ons doorgaand ontwikkelen om voor u de efficiënte centrale schakel te zijn en te blijven. Klantenthousiasme en klantenservice staan daarbij hoog in het vaandel.

Wij bestaan uit drie labels

Pyramid4
Het ontwerp- en reclamebureau en uw centrale schakel .

Pyramid4 Starters
Betaalbare partner voor starters en eenmansbedrijven.

Pyramid4 Merchandise
Verkoop en levering van promotiematerialen.

Ons Team

Henk Stigter

Henk is begonnen als zakenman, maar is geraakt door het vak. Hij is verantwoordelijk voor onze klanten en de acquisitie.

Albert Lammers

Albert is met ruim 25jr ervaring onze senior. Naast zijn passie voor vormgeving is hij verantwoordelijk voor de uitvoering en onze kwaliteit.

UX/UI Team

Met ons externe UX & UI design team kunnen we u van alle mogelijke digitale interactieve creaties voorzien. Goede inkoop en kwaliteitscontrole.

Concept tot DTP

Bij Pyramid4 kunt u terecht bij onze ervaren conceptontwikkelaars, vormgevers, (technisch) DTP-ers, kortom alles wat met print te maken heeft.

Pyramid4 is hét allround ontwerp- en reclamebureau. We zijn de efficiënte centrale schakel voor identiteit, huisstijl, promotie en grafische vormgeving, zowel off- als online. Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij hét vertrouwde adres zijn voor iedereen.

BEL MIJ

Voor meer informatie of maatwerk mogelijkheden bellen wij u graag.

Versturen
Contact

Pyramid4 BV
3315 NH Dordrecht


Telefoon    078 - 2070 238
E-mail        ‚Äčinfo@pyramid4.nl
Website     www.pyramid4.nl


KvK               74054635 
BTWnr.       NL0057168417
Bankrek.    NL20KNAB0258624825