Klantenthousiasme

Niet tevreden, maar enthousiast

Klanttevredenheid is wat ons betreft een woord dat in de ‘verboden lijst’ hoort. Het zal misschien wat raar overkomen, want veel bedrijven streven toch echt naar klanttevredenheid, of ‘zij zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is’.

Voor ons zijn tevreden klanten die klanten die niet ontevreden zijn. We zouden hebben gedaan wat we moesten doen, maar zeker niet meer. Wanneer een ander bureau op het pad komt, met een beter aanbod of prijs bent u zo weg. Dat is niet ons doel!

Het brengt de verkeerde focus met zich mee. De focus op tevreden klanten zorgt er ook voor dat we zelf ook snel tevreden zijn. In plaats van het focussen op klanttevredenheid, focussen wij ons op klantenthousiasme! We focussen ons niet om een 6 of 7 te halen. We willen minstens een 9 scoren.

Wij leggen de focus op enthousiasme door de gehele organisatie centraal. Focus op enthousiasme zorgt ook voor ontwikkeling, iedereen binnen onze organisatie is erop gefocust om elke dag de klantbeleving te verhogen.

Hoe enthousiast bent u?

Deel uw enthousiasme via onderstaand formulier. Als dank ontvangt u van ons een leuke attentie.

Versturen

Pyramid4 is hét allround ontwerp- en reclamebureau. We zijn de efficiënte centrale schakel voor identiteit, huisstijl, promotie en grafische vormgeving, zowel off- als online. Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij hét vertrouwde adres zijn voor iedereen.

BEL MIJ

Voor meer informatie of maatwerk mogelijkheden bellen wij u graag.

Versturen
Contact

Pyramid4 BV
3315 NH Dordrecht


Telefoon    078 - 2070 238
E-mail        ‚Äčinfo@pyramid4.nl
Website     www.pyramid4.nl


KvK               74054635 
BTWnr.       NL0057168417
Bankrek.    NL20KNAB0258624825