Credits Programma

Credit programma

Hoe werkt het?
Maandelijks koopt u voor een vast bedrag een hoeveelheid credits. Het maandelijkse aantal credits is afgestemd op de verwachte jaarlijkse promotie en reclame activiteiten van uw bedrijf. Bij de eerste aanmelding zullen we gezamenlijk de verwachte activiteiten bespreken om het aantal benodigde credits goed met elkaar in te schatten.

Gedurende uw deelname neemt u contact met ons op voor de gewenste promotie. Deelnemers krijgen bij de uitvoering van hun promotie voorrang ten opzichte van niet deelnemers. Credits kunt u inwisselen voor alle diensten van Pyramid4 namelijk vormgeving, drukwerk, online diensten als ook promotie materialen.

Gedurende uw deelname beheren wij uw content gratis. Dit houdt in dat wij beschikken over uw huisstijl (logo, kleurgebruik, etc), teksten, beste foto´s en mooiste video´s die we direct weer kunnen inzetten voor vervolgpromoties.

Minimaal halfjaarlijks ontvangt u van ons uw creditsaldo met daarin aangegeven alle mutaties van het saldo. Uiteraard kunt u deze tussentijds altijd bij ons opvragen.

Klik hier voor de programmavoorwaarden.

Schrijf je in voor het Credits Programma

Contactgegevens
Credit programma
Versturen

Pyramid4 is hét allround ontwerp- en reclamebureau. We zijn de efficiënte centrale schakel voor identiteit, huisstijl, promotie en grafische vormgeving, zowel off- als online. Onze jarenlange ervaring zorgt dat wij hét vertrouwde adres zijn voor iedereen.

BEL MIJ

Voor meer informatie of maatwerk mogelijkheden bellen wij u graag.

Versturen
Contact

Pyramid4 BV
3315 NH Dordrecht


Telefoon    078 - 2070 238
E-mail        ​info@pyramid4.nl
Website     www.pyramid4.nl


KvK               74054635 
BTWnr.       NL0057168417
Bankrek.    NL20KNAB0258624825